Reserveer hier je plek

UPDATE ivm CORONA: vooralsnog gaan we er vanuit dat het kampeerweekend doorgaat en gaan wij door met de voorbereidingen. Reserveer daarom gewoon je plek. Eind mei beoordelen we of het definitief doorgaat op basis van de situatie op dat moment. Betalingen die zijn gedaan worden bij een afgelasting geretourneerd. 

Weekendticket Daktentfestival

Weekendticket voor het Daktentfestival Nederland. Geldig voor 2 personen, auto en daktent, inclusief eten op zaterdagavond en deelname aan alle activiteiten. De plek is niet voorzien van stroom. Mocht je dat willen, dan kan je een stroompunt bestellen in deze webshop. Kinderen tot en met 12 jaar kamperen en eten gratis mee. Kinderen of medereizigers van 13 jaar of ouder betalen 25,- voor het gehele weekend. In deze webshop kan je hiervoor een extra ticket bestellen. 

Je bent van harte welkom vanaf vrijdagmiddag 19 juni 14.00 uur tot zondagmiddag 21 juni 15.00 uur op camping de Hondsrug in Eext. 

 

€ 85,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Stroompunt

Stroompunt voor het gehele weekend

€ 7,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Extra daktentkampeerder

Extra daktentkampeerder (naast de 2 hoofdkampeerders) welke 13 jaar of ouder is. Dit betreft de kosten voor het gehele weekend inclusief eten op zaterdagavond. Kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis mee. 

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: +31 (0)85 401 65 00

E-MAIL: info@daktentfestival.nl

ADRES: Industriepark 23a, 9351 PA Leek

 

Deel deze pagina op je eigen Facebookpagina

Het 3e Nederlandse Daktentfestival wordt mede mogelijk gemaakt door: