16 - 18 september 2022!

Bestel hieronder je kaarten. Na reservering, ontvang je een mail met de betaalgegevens. Zodra je de betaling is binnengekomen is je deelname definitief. 

Weekendticket met stroom

Weekendticket voor het Daktentfestival Nederland. Geldig voor 2 personen, auto en daktent, inclusief eten op zaterdagavond en deelname aan alle activiteiten. De plek is voorzien van stroom. Kinderen tot en met 5 jaar kamperen en eten gratis mee. Kinderen of medereizigers van 6 jaar of ouder betalen 25,- voor het gehele weekend. In deze webshop kan je hiervoor een extra ticket bestellen. 

 

Je bent van harte welkom vanaf vrijdagmiddag 16 september 14.00 uur tot zondagmiddag 18 september 16.00 uur op camping de Vledders in Schipborg. 

€ 105,00

  • Uitverkocht

Weekendticket zonder stroom

Weekendticket voor het Daktentfestival Nederland. Geldig voor 2 personen, auto en daktent, inclusief eten op zaterdagavond en deelname aan alle activiteiten. De plek is niet voorzien van stroom. Kinderen tot en met 5 jaar kamperen en eten gratis mee. Kinderen of medereizigers van 6 jaar of ouder betalen 25,- voor het gehele weekend. In deze webshop kan je hiervoor een extra ticket bestellen. 

 

 

Je bent van harte welkom vanaf vrijdagmiddag 16 september 14.00 uur tot zondagmiddag 18 september 16.00 uur op camping de Vledders in Schipborg. 

€ 97,50

  • Uitverkocht

Weekendticket extra personen

Kinderen tot en met 5 jaar kamperen en eten gratis mee. Kinderen of medereizigers van 6 jaar of ouder betalen 25,- voor het gehele weekend. Voor de derde, vierde of nog meer medereizigers kan je hier een extra ticket bestellen. Geef bij je bestelling het aantal op.

 

Dit is alleen te boeken i.c.m. een weekendticket met of zonder stroom. 

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: +31 (0)85 401 65 00

E-MAIL: info@daktentfestival.nl

ADRES: Vriezerweg 14c, 9482 TB Tynaarlo

 

Deel deze pagina op je eigen Facebookpagina

Het 3e Nederlandse Daktentfestival wordt mede mogelijk gemaakt door: