Reserveer hier je plek

Vroege-Vogel-Ticket / Neem deel met je eigen daktent

 

Helaas, de Early Bird tickets zijn uitverkocht. 

€ 0,00

  • Uitverkocht

Neem deel met je eigen daktent

Helaas, alle plekken zijn al bezet. Het festival is uitverkocht. Je kunt nog wel naar de bezoekersmiddag. 

: Koop hier een kaartje voor deelname aan het daktentfestival met je eigen daktent. Het aantal plekken tijdens het festival is gelimiteerd. Vorig jaar waren we uitverkocht, dus wacht niet te lang!  

Dit ticket is inclusief standplaats voor één auto met daktent (zonder elektra), 2 personen, deelname aan activiteiten tijdens het festival en het avondeten op zaterdag. Op de camping heb je toegang tot een warme douche en overig sanitair. Deelname van kinderen tot 12 jaar is gratis. 

Kom je met méér dan 2 personen van 12 jaar en ouder, koop dan een extra kaartje voor een derde, vierde of vijfde persoon.

Wil je stroom op je plek? Bestel dan hieronder een extra stroompunt. 

Neem je een extra kampeermiddel mee (bv. een bijzettentje of tarp), neem dan contact op via info@daktentfestival.nl of 085-4016500. Aankomst vrijdag 13 september vanaf 14.00 uur. Vertrek zondag 15 september voor 16.00 uur.

€ 75,00

  • Uitverkocht

Extra deelnemer 12 jaar en ouder

Koop hier een kaartje voor deelname aan het daktentfestival voor een 3, 4e of 5e persoon 12 jaar en ouder. Deze persoon heeft daarmee recht op deelname aan activiteiten tijdens het festival en het avondeten op zaterdag. Op de camping heb je toegang tot een warme douche en overig sanitair.

 

Klik voor iedere extra persoon het corresponderende aantal kaarten aan (1 x wanneer je met totaal 3 personen komt, 2 x wanneer je met 4 personen komt, etc.). 

€ 20,00

Stroom voor het gehele weekend

Reserveer hier een stroompunt wanneer je deze nodig hebt. Zorg zelf voor voldoende kabellengte, omdat sommige stroompunten wat verder weg liggen van de kampeerplek.  

 

€ 7,50

NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: +31 (0)85 401 65 00

E-MAIL: info@daktentfestival.nl

ADRES: Industriepark 23a, 9351 PA Leek

 

Deel deze pagina op je eigen Facebookpagina

Het 2e Nederlandse daktentfestival wordt mede mogelijk gemaakt door: