De editie 2021 is helaas geannuleerd !

Mocht je hééél erg graag willen komen, stuur dan een mail naar info@daktentfestival.nl, geef aan met hoeveel personen je wilt komen en met welke daktent  en we zetten je op de reservelijst. Mochten er afzeggingen zijn, of we vinden toch nog een extra plek, dan kunnen we je contacteren. 

Coronaclausule

Tijdens het Daktentfestival hanteren we de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden. Ook hanteert de camping eigen richtlijnen m.b.t. het gebruik van het sanitair. Mocht het zo zijn dat de situatie omtrent Corona verslechtert en het volgens de organisatie niet meer verantwoord is om het Daktentfestival door te laten gaan, dan kan de organisatie besluiten het Daktentfestival te annuleren. Je krijgt in dat geval je deelnamebedrag teruggestort.

Uiterlijk 1 september krijg je daarvan bericht. 

 

Weekendticket met stroom

Weekendticket voor het Daktentfestival Nederland. Geldig voor 2 personen, auto en daktent, inclusief eten op zaterdagavond en deelname aan alle activiteiten. De plek is voorzien van stroom. Kinderen tot en met 5 jaar kamperen en eten gratis mee. Kinderen of medereizigers van 6 jaar of ouder betalen 25,- voor het gehele weekend. In deze webshop kan je hiervoor een extra ticket bestellen. 

Je bent van harte welkom vanaf vrijdagmiddag 17 september 14.00 uur tot zondagmiddag 19 september 16.00 uur op camping de Vledders in Schipborg. 

 

€ 97,50

  • Uitverkocht

Weekendticket zonder stroom

Weekendticket voor het Daktentfestival Nederland. Geldig voor 2 personen, auto en daktent, inclusief eten op zaterdagavond en deelname aan alle activiteiten. De plek is niet voorzien van stroom. Kinderen tot en met 5 jaar kamperen en eten gratis mee. Kinderen of medereizigers van 6 jaar of ouder betalen 25,- voor het gehele weekend. In deze webshop kan je hiervoor een extra ticket bestellen. 

Je bent van harte welkom vanaf vrijdagmiddag 17 september 14.00 uur tot zondagmiddag 19 september 16.00 uur op camping de Vledders in Schipborg. 

 

€ 90,00

  • Uitverkocht

Weekendticket extra personen

Kinderen tot en met 5 jaar kamperen en eten gratis mee. Kinderen of medereizigers van 6 jaar of ouder betalen 25,- voor het gehele weekend. Voor de derde, vierde of nog meer medereizigers kan je hier een extra ticket bestellen. Geef bij je bestelling het aantal op.

Dit is alleen te boeken i.c.m. een weekendticket met of zonder stroom. 

 

€ 25,00

  • Uitverkocht

NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: +31 (0)85 401 65 00

E-MAIL: info@daktentfestival.nl

ADRES: Vriezerweg 14c, 9482 TB Tynaarlo

 

Deel deze pagina op je eigen Facebookpagina

Het 3e Nederlandse Daktentfestival wordt mede mogelijk gemaakt door: