Onze partners

iKamper

iKamper is een Koreaans daktentenmerk dat momenteel de markt bestormt met zeer innovatieve daktentmodellen. In 2018 werd in Europa de Skycamp geïntroduceerd. Een daktent met een zeer praktisch ontwerp, die je supersnel opzet. Deze daktent biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en kan bovendien worden voorzien van een grote luifel of aanbouwtent.  Inmiddels is iKamper één van de meest toonaagevende daktentfebrikanten ter wereld.


CAMPWERK

Het Duitse CAMPWERK bouwt sinds 2010 tenttrailers en daktenten. Ze onderscheiden zich door een hoge kwaliteit, praktische ontwerpen en een stoer uiterlijk. De softtop daktenten hebben een dakvenster, binnentent en zijn er in twee maten; de Adventure 140 en de Adventure 165. In 2020 is het Adventure model compleet vernieuwd en nu zowel in grijs als olijfgroen verkrijgbaar. 

 

Sinds 2016 heeft CAMPWERK ook een eigen vestiging in Nederland. In  Tynaarlo hebben zij een grote showroom waar veel verschillende modellen daktenten en tenttrailers te zien zijn. 


Daktentenfestival België

De Vlaamse Celéste en Martijn waren bij de eerste editie in Nederland. Ze vonden het zo leuk, dat ze ook in België een Daktentenfestival organiseren. In  juni 2024 volgt er weer een nieuwe editie. 

 

Meer informatie vind je via onderstaande link. NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: +31 (0)592 782 448

E-MAIL: info@daktentfestival.nl

ADRES: Vriezerweg 14c, 9482 TB Tynaarlo

 

Deel deze pagina op je eigen Facebookpagina

Het 4e Nederlandse Daktentfestival wordt mede mogelijk gemaakt door: