Onze partners

iKamper

iKamper is een Koreaans daktentenmerk dat momenteel de markt bestormt met zeer innovatieve daktentmodellen. In 2018 werd in Europa de Skycamp geïntroduceerd. Een daktent met een zeer praktisch ontwerp, die je supersnel opzet. Deze daktent biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en kan bovendien worden voorzien van een grote luifel of aanbouwtent.  In 2019 introduceert  iKamper opnieuw een innovatieve daktent, de X-Cover. 


CAMPWERK

Het Duitse CAMPWERK bouwt sinds 2010 tenttrailers en daktenten. Ze onderscheiden zich door een hoge kwaliteit, praktische ontwerpen en een stoer uiterlijk. De softtop daktenten hebben een dakvenster, binnentent en zijn er in twee maten; de Adventure 140 en de Adventure 165. In 2020 is het Adventure model compleet vernieuwd. 

 

Sinds 2016 heeft CAMPWERK ook een eigen vestiging in Nederland. In mei 2020 verhuist de vestiging naar Tynaarlo, waar een grote showroom met veel verschillende modellen daktenten te zien zijn. 


Daktentenfestival België

De Vlaamse Celéste en Martijn waren bij de eerste editie in Nederland. Ze vonden het zo leuk, dat ze ook in België een Daktentenfestival organiseren.  In 2021 is het festival afgelast, maar in 2022 zal er vast weer een nieuwe editie komen. 

 

Meer informatie en tickets vind je via onderstaande link. NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: +31 (0)85 401 65 00

E-MAIL: info@daktentfestival.nl

ADRES: Vriezerweg 14c, 9482 TB Tynaarlo

 

Deel deze pagina op je eigen Facebookpagina

Het 3e Nederlandse Daktentfestival wordt mede mogelijk gemaakt door: